Kontorstole - RBM

RBM er et mærke, der producerer møbler. Dette firma har udgivet flere serier af kontorstole. RBM 300 er en serie, som indeholder flere robuste kontorstole. Stolene egner sig til miljøer, som er meget trafikerede. Hvis man vil have slidstærke kontorstole til skolen, institutionen eller et andet sted, hvor stolene bliver brugt hyppigt, så er det værd at overveje RBM 300 serien. Nogle af stolene kommer uden ryglæn. Børn har en tendens til at få en dårlig positur, hvis der ikke gøres en aktiv indsats for at forebygge dette. Hvis børn bliver tvunget til at sidde på en stol uden ryglæn, så tvinges de til at gøre en større indsats for at stabilisere ryggen, hvilket kan medføre en god positur på sigt. RBM 500 serien byder på fleksible kontorstole, der kan udgøre fundamentet i flere undervisningssituationer eller på forskellige former for kontorer. Denne serie henvender sig til en bred målgruppe, og de bløde former gør samtidig stolene meget behagelige at sidde i. Ergonomi er vægtet højt, og siddekomforten er helt i top på alle stole fra RBM 500 serien.

RBM 600 serien byder på stilrene kontorstole, som har fået indbygget en dynamikfunktion, der hedder RBM Active Dynamic. Denne funktion sørger for at give en god støtte ved at balancere stolen. Da man altid er i stand til at sidde på en ergonomisk korrekt måde på kontorstole fra denne serie, så passer disse specielt godt ind i virksomheder, hvor der forekommer meget bevægelse. På nogle kontorer bliver der kørt flere kilometer på kontorstolen om dagen, da arbejdsdagen kræver en intens kommunikation mellem forskellige medarbejdere. Med kontorstole fra RBM 600 serien er man sikret stole, der kan klare presset og forebygge arbejdsskader, der kan forekomme i sådan en virksomhed. RBM 700 serien består af kontorstole, som er designet ud fra principper om ergonomi og fleksibilitet. Disse principper har resulteret i stole, som hurtigt kan indstilles efter personen. Mennesker vejer ikke det samme, og har ikke den samme højde.

For at opnå en ordentlig arbejdsstilling, så bliver man nødt til at kunne indstille kontorstolen efter ens behov, og det kan man med stole fra RBM 700 serien. Den sidste serie af kontorstole, som RBM har udgivet, er RBM 800 serien. Miljøet har haft en høj prioritet, og denne serie er fremstillet af materialer, der er mere miljøvenlige end normalt. De slanke linjer gør kontorstolene fra RBM 800 serien til æstetiske mesterværker, og ligesom det er gældende for de andre serier, så er disse stole også designet med brugeren i fokus. Kontorstole fra RBM har opnået meget anerkendelse. Med deres mange serier er der også kontorstole, som passer til din arbejdsplads.